Új Beépülő Modul, Egyenes Öltés Varrótalp Énekes Testvére Janome Varrógép Otthoni Kiegészítők

Új Beépülő Modul, Egyenes Öltés Varrótalp Énekes Testvére Janome Varrógép Otthoni Kiegészítők

SKU: v1186

Új termék

851 Ft 350 Ft
Címkék: janome láb 5mm, 9mm janome, a harcos varrógép tartozékok, presser varrógépek ipari, presser foots-varrógép, singer varrógép, varrógépek, bernina láb, énekes dzsinn varrógép alkatrészek, varrógép feszültség tartozékok, takaró varrás.

test, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Új Beépülő modul, Egyenes Öltés Varrótalp Énekes Testvére Janome Varrógép Otthoni Kiegészítők

Elem Tulajdonságok: Funkció:

100% vadonatúj, jó minőségű!

Anyaga: Fém.

Az egyenes öltés varrótalp különösen hasznos a varrás egyenetlen szövet, elkerülve a kihagyott öltés.

Suitble a legtöbb háztartási multi-funkcionális varrógép, mint Énekes, Baby Lock, Testvér, Janome, stb.

A csomag Tartalmazza: 1 x Egyenes Öltés varrótalp

1,a Szállítás: Miután megrendeli a terméket, akkor a hajó a vásárlás 3-4 napon belül.Ha különleges igénye van,kérjük, hagyj üzenetet, vagy lépjen kapcsolatba velünk. 2,Körülbelül Visszatérítési: Ha az áru sérült áthaladó, vissza, 7 napon belül.Alkalmazásakor visszatérítésre,a vevő köteles beszerezni arról az eladótól. 3 Nagykereskedelmi, valamint Dropshipping: A nagykereskedelmi, kínálunk a kedvezmény, vagy ingyenes expressz szállítás, amely mindössze 3-8 napon belül érkezik.A csepp szállítás, tudunk küldeni az árut, hogy az ügyfelek közvetlenül nem hagyja információt velünk, ha szeretné. 4,Hogyan Lehet nyomon követni a csomagot?: Nyomon követheti a csomag a következő weboldal segítségével a nyomon követési számot: www.17track.net/en (Másolni a böngésző megnyitása) 5. Mit tehetek, ha vásárlás védelem fogytán az idő?: Ha a vásárlás védelmi idő fogy, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba tudunk segíteni, hogy azt meghosszabbítják.Szóval a pénz nem fog menni, hogy a számla.


  • Használat: Egyéb
  • Anyag: Fém
  • Típus: Egyéb
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Márka Név: Frequeback

Kapcsolódó termékek

Bestsellereket