Pneumatikus Airtac Push Pull Szelep 1/4" BSPT 5 Port Kézi Működtetésű Vezérlő Kar Kézi Működtetésű Szelep a Levegő Szelepek 4R210-08

Pneumatikus Airtac Push Pull Szelep 1/4" BSPT 5 Port Kézi Működtetésű Vezérlő Kar Kézi Működtetésű Szelep a Levegő Szelepek 4R210-08

SKU: v168387

Új termék

2 777 Ft 2 361 Ft
Címkék: legkisebb szolenoid szelep, kerékpár lökhárító, pneumat eszköz, kézi szelep kar, kezelni porte, pneumatikus működtetésű, airtac szolenoid szelep, túlnyomás nyomáshatároló szelep, mikro szolenoid, bmw biztosíték.

t MEGJEGYZÉS: A VÁSÁRLÁS KÉT BÁLA FENTI, NAGYOBB ENGEDMÉNYEK, KÉRJÜK lépjen KAPCSOLATBA A TULAJDONOSSAL!

1.MÉRETEK :

2. TERMÉK LEÍRÁS:

3. SZÁLLÍTÁS

HA NINCSENEK SPECIÁLIS KÖVETELMÉNYEK, AZ ALAPÉRTELMEZETT HAJ CHINA POST AIR MAIL.HA KELL, HOGY MÁS ÜZLETI FUTÁR, KÉRJÜK LÉPJEN KAPCSOLATBA A BOLTBAN.

4. VISSZATÉRÍTÉSI POLITIKA

100% - OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT EY ELEM.KÉRJÜK, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK WITHIH 24 ÓRÁVAL AZUTÁN, HOGY MEGKAPTAM A CSOMAGOT, EGY VISSZATÉRÍTÉS INCLUDINGS P&P FOGJA LEKÉPEZNI AZ ESETBEN, HA A TÉTEL(EK) AZ EREDETI ÁLLAPOT.

5. VISSZAJELZÉS & NÉZETTSÉG

ÜGYFÉL-ELÉGEDETTSÉG NAGYON FONTOS SZÁMUNKRA, HA ÖN ELÉGEDETT A TERMÉKEINKKEL, KÉRLEK, NE HAMISÍTÓ HAGY EGY 5 CSILLAGOS VISSZAJELZÉSEKET A DRDER.

HA NEM SAISFIED, AKKOR KÉRJÜK LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, MIELŐTT ELHAGYJA A NEGATÍV VISSZAJELZÉS ,MEGÉRTJÜK, HOGY A CONCEMS, VALAMINT OLYAN ÉRZÉSEM, HOGY LEHET , MI MINDENT MEGTESZÜNK, HOGY OLDJA MEG A PROBLÉMÁKAT, PLIASE ADJON ESÉLYT, KÖSZÖNÖM!

6. FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET,

KEDVES BARÁTOM,ÁLTALÁBAN CSÖKKENTI AZ ÁRAT A SZÁMLÁN, HOGY AVOED AZ ADÓ, ÁLTALÁBAN AZ USA-BAN EZ NEM OKOZ PROBLÉMÁT, DE NÉHÁNY ORSZÁGBAN, EZ EGY KICSIT NEHÉZ, MINT PÉLDÁUL KANADA, HA VAN EGY ADÓ ÁLTAL FELSZÁMÍTOTT KORMÁNY, AZ ÜGYFÉL FELELŐS AZ ADÓT ,KÖSZÖNÖM!egy


  • Típus: Hajtómű
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Tanúsítási: Egyik sem

Kapcsolódó termékek

Bestsellereket