Nagy-márka alkalmi raglán ujjú női széldzseki minta kabát vágás rajzok ruházat design rajzok BFY-263

Nagy-márka alkalmi raglán ujjú női széldzseki minta kabát vágás rajzok ruházat design rajzok BFY-263

SKU: v432

Új termék

1 750 Ft
Címkék: vág a szél bebe, hosszú kabát raglan, divatos minták varrási, vág a szél átlátszó, vág a szél fekete, thai varrás minták, maxi kabát raglan, férfi vágás szél, cooton varrás minták, kabát, steppelt raglan.

Vegyél varrás minta, csak egyet kell fizetnie postaköltség

《 Eladni ruha varrás minta, nem eladni ruhák 》

Megjegyzés: a vásárlás előtt

1. Az áru attribútum: márka ruha varrás minta

2. Varrás minta anyag: 45 gramm svéd papír(fehér)

3. Csomagolás: Műanyag zsákok (minden méretben minden stílus külön-külön)

4. A termékek a következők: A. Varró minta.B.Csomagolás zsák.C.Stílus táblázat Méret táblázat

5. Vásárlás varrás minta szerint a méret。 Minden varrás minta tartalmazza: Szövet minta, Bélés minta (ha ezt a bekezdést kell), ragasztó bélés minta, Nettó testület, varrás minta beleértve a Varrás.

6. Hogyan kell használni: miután megkapta a minta, csak meg kell, hogy kövesse a mintát a vágás darab, a külső vonal vágás, aztán szerint az irányt szövet háló terjed rá a ruhát, aztán szerint a méret a dugványok minta vágás anyag, a vágás után lehet varrni.

7. Hogyan válassza ki a méretet, akkor a leírás szerint a mérete az emberi test nettó zárt dimenzió asztalok, ruha, mérete, formája, mérete, hogy válassza ki a saját igényeit tükröző, nem tudom, hogyan kell kiválasztani a méretet, lehet küldeni a saját test nettó mellszobor, mint a nettó nettó nettó derék kerülete, majd csípője kerülete méret kerület méret a tulajdonos (nettó zárt emberi test mérete mutatókat, nem túl szoros, se túl laza), azt mondta a tulajdonosnak kell tervezni, aztán lépjen kapcsolatba a tulajdonossal, hogy segítsen kiválasztani méret.

8. A minta öltöny tömeg: varró egy bizonyos alapján, ruházat DIY varrás rajongók, ruházat testreszabási boltos, ruházati cég, vagy a gyári.

9. A minta nem alkalmas a tömeg: nincs varrás, soha nem használt tűt meg cérnát.

10. Értékesítés utáni szolgáltatás: A. ruházati szokások másolhatók baba, ha eladta, nem a visszatérítés nem változnak, nem baj, kérlek, ne vedd meg.

B. a folyamat, amelynek során, ott nem értik, ahol a minta, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, igyekszünk segíteni

Válasz。

11. Eladjuk a varrás minták, nincs varrás bemutató képek, videó.

Ruha Varrás Minta minta :

Az emberi test nettó zárt dimenzió mérése: VÁLL Állj egyenesen test, a karok természetes süllyedés, rugalmas szabály testhezálló vállát mérési távolság között, csúcsok.MELL Állj egyenesen test, a rugalmas szabály után mellkasi magas szintű mérés.DERÉK köldök 2 cm-es, majd rugalmas szabály illeszkedő mérés.CSÍPŐ

Csukd be a lábát állj fel egyenesen, át a hip magas rugalmas szabály szint measurement.NET TEST MÉRET:

RUHÁZATI MÉRET SPECIFIKÁCIÓ:


  • Származás: KN - (Eredetű)
  • A nemek közötti: Nők
  • Modell Száma: BFY-263

Kapcsolódó termékek

Bestsellereket