Minőségi kötés tissu Kivájt csipke anyag egy darab ruhát, meg a sálat, Dekoratív divat patchwork

Minőségi kötés tissu Kivájt csipke anyag egy darab ruhát, meg a sálat, Dekoratív divat patchwork

SKU: v460

Új termék

3 854 Ft 3 507 Ft
Címkék: xr650r bár kiterjed.

Szélesség: Vörös 150 cm-es, fekete, 155 cm, tejszerű, fehér 160 cm

Súlya: 270g / M, piros / fehér, 320G / m fekete

Erdő üreges szőtt poliészter pamut szövet

Közepes vastagságú, bőrbarát, légáteresztő, perspektíva Medál

Ajánlott használat: ruha, ing, blúz, DIY, stb~

A zsugorodás poliészter, pamut 5%.Kérjük, fenntartjuk a zsugorodás, ha a vásárlás~

Ár: 1db = (50 cm*150 cm).2 db= (100 cm*150cm)

Fizetési elfogadjuk a Letéti.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért, hogyan kell fizetni, illetve bármilyen kérdéssel kapcsolatban fizetés.

Szállítás nem Vagyunk felelősek kézbesíthetetlen címét.Fenntartjuk a jogot, hogy a díjat, a szállítási díjat újra visszatért elemek miatt rossz a cím.Termék által küldött 24-48 óra után a tiszta fizetési (kivéve a hétvégén & holiday).Érkezés ideje:

1. Air Mail: 15-30 nap

2. EMS: 5-10 nap Esetenként előfordulhat, hogy a késedelem miatt a helyi Ügyfél engedélye.Ha nem tétel 30 nap után, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldani.Nem ajánlunk össze szállítás.Nem vagyunk felelősek vámot vagy adót az országot.

Vissza 1 Év Garancia, Ajánlatot bizalommal!Az összes elem 100% - ban Új.Az összes elem tesztelték, mielőtt központ.Tudjuk cserélni az elemet követő 30 napon belül beérkezett, ha hibás.Vissza elem kell az összes eredeti csomagolás, tartozékok jóváhagyásával Visszatérési Kód.Vevő felelős a visszatérés a szállítási költséget.Mi lesz a felelős a postaköltség a váltás.Térítjük vissza kézhezvételét követően a visszatért elem.Lehet, hogy akár 3 munkanapon belül, hogy a folyamat a visszatérés után megkapjuk a terméket.

Mások az ÖSSZES ELEM lesz tele, Anélkül, hogy a kiskereskedelmi doboz.Arra törekszünk, hogy keresni 100% - ig tökéletes "Öt Csillagos" pontszámok meg.A csillag-pontszámok nagyon fontos nekünk.Ha a tranzakció nem felelt meg az elvárásoknak.KÉRJÜK, tudassa VELÜNK, PEDIG megadja NEKÜNK A LEHETŐSÉGET, HOGY a DOLGOK, mielőtt visszajelzés


  • Anyag: Poliészter / Pamut
  • Funkció: *
  • Technics: Kötött
  • Minta: Festett
  • Típus: *
  • Termék Típus: Más Szövet
  • Szélesség: red150cm

Kapcsolódó termékek

Bestsellereket